avantatge de 13 punts des del primer quart, que ja no vam
podem superar, malgrat guanyar alguns dels quarts. La lluita va
Begues
Abrera
57
33
Los partidos se disputaron a dos partes de 20 minutos cada una, a tiempo corrido y con total
libertad de cambios. Mientras tanto, el otro equipo disponia de la otra pista y material diverso
para realizar cualquier tipo de ejercicio.
Los partidos fueron:
BF Viladecans - CB Esparreguera
CB Abrera - BF Viladecans
CB Abrera - CB Esparreguera
Las otras trobades programadas són para el dia 19 de marzo en Martorell, el dia 2 de abril en
Martorell, el dia 10 de abril en Martorell (La Mercè), el dia 16 de abril en Abrera y finalmente el
19/10
"Importante victoria del sénior tras dos derrotas consecutivas en las que tampoco se exibió un
buen nivel de juego. En cambio este fin de semana en el derbi contra el CB SAB, el equipo
mostro su mejor cara, buena intensidad defensiva de principio a fin, concentración e
inteligencia para jugar en equipo y encontrar siempre las mejores opciones ofensivas; y un más
que aceptable ritmo de contra-ataque...son estas caraccterísticas que deben definir el estilo del
club en todas sus categorias inferiores y que mejor que el equipo sénior para dar ejemplo a los
más pequeños. Esperemos que el equipo siga esta linia que empieza a dibujarse y que no
pierda la senda del buen juego, después del buen trabajo llegan los resultados, nunca al
revés...
PD: A título personal, me gustaría que el sénior se viera más arropado por su afición y que el
ruido en el pavellón de nuestro club fuera más elevado, espero que estos jugadores poco a
poco vayan atrayendo a más público y que los niños/as de categorias inferiores quieran ver a
su sénior y se sientan identificados con sus jugadores y parte de sus logros...un saludo a toda
9.10.10
El partit s’inicia a les 12.30, avui el nostre equip juga a casa contra el Basquet Molins “B”. Els primers
minuts hi ha un bon domini per part de l’Abrera. Durant el segon període, a l’equip local sembla que l’hi
passa alguna cosa, i el contrincant comença a donar canya, a partir d’aquí i gràcies a l’ajut de l’àrbitre, els
cadets sofreixen durant tot el partit.
En els darrers vint minuts, el marcador és molt ajustat, tot i que vam aconseguir posar-nos al davant amb
una diferencia de quinze punts, malgrat tot, el rival ens va atrapar i el marcador es va ajustar encara més.
Després amb un arbitratge no massa just per part nostra, i alguna lesió(esperem que no gaire important) i
alguna expulsió, el cadet va aconseguir mantenir les idees clares i guanyar el partit.
Dani Franco
A.E. BASQUET PRATENC 50 - C.B. ABRERA 62
2.10.10
El partit comença a les 9:00 am amb un Abrera bastant adormit, durant el primer quart, els jugadors del
cadet es posen en marxa i aconsegueixen un avantatge considerable. Durant el segon quart, sembla que
els nostres jugadors encara no s’han llevat i baixen moltísim el ritme que havien aconseguit anteriorment,
cap al final d’aquest quart es posa en dubte la superioritat de l’equip ja que el contrincant ha aconseguit
superar la diferència de punts.
Després del descans, tornen a guanyar una diferencia bastant gran i l’equip contrincant baixa la intensitat.
Al últim quart, el contrincant s’ha tornat a despertar i ha posat en perill tot l’esforç que havien tingut els
nostres jugadors durant tot el partit, però finalment, l’Abrera demostra que es mereix guanyar i acaba el